Ελένη Φουρέιρα: Κατέρρευσε στην πρώτη συναυλία χωρίς τον Mad Clip. «Μας λείπεις πάρα πολύ…» [video]

Τι είπε στην πρώτη της συναυλία μετά τον χαμό του Mad Clip η Ελένη Φουρέιρα;

“Λύγισε” στην πρώτη της εμφάνιση μετά την απώλεια του Mad Clip, η Ελένη Φουρέιρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και επιστήθια φίλη του 34χρονου τράπερ, την Παρασκευή το βράδυ πραγμαποίησε την πρώτη ζωντανή της εμφάνιση μετά τον θάνατο του, σε συναυλία της Αmita, στο Μετς.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέϊρα και ο Mad Clip ήταν προγραμματισμένο να εμφανισθούν μαζί στην εκδήλωση, για να ερμηνεύσουν το ντουέτο “Μπορεί”.

Λογικό και επόμενο λοιπόν, το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο για την γνωστή τραγουδίστρια και τους φαν των δύο αγαπημέρων στη νεολαία, καλλιτεχνών.

Έτσι, όταν έφτασε η στιγμή να πει το “Mπορεί”, δεν άντεξε…

“Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας.

Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σα να είσαι εδώ κοντά μας” και έδωσε… πάσα για να παίξει το video-αφιέρωμα που είχε ετοιμαστεί για τον Mad Clip.

Αμέσως μετά και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει, εμφανώς συγκινημένη είπε: “Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ…”, ενώ κατά την διάρκεια του κομματιού, κοιτώντας προς τον ουρανό φώναξε: “Μας ακούς;”

Δείτε το βίντεο