Νάνσυ Αλεξιάδη: Απίστευτη αλλαγή μετά το Fame Story. Πώς είναι και τι κάνει σήμερα [video]

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη;

Περίπου 16 χρόνια έχουν περάσει από το τέλος “Fame Story 3”, στο οποίο είχε συμμετάσχει η Νάνσυ Αλεξιάδη, μια από τις παίκτριες που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση τότε.

Η πρώην παίκτρια του μουσικού talent show ασχολήθηκε με το τραγούδι τα μετέπειτα χρόνια, ενώ πλέον ζει μόνιμα εκτός Ελλάδας μαζί με τον σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε πώς γνώρισε τον έρωτα της ζωή της:

“Αυτή τη στιγμή μένω στη Βαρκελώνη με τον σύντροφό μου. Μετακομίσαμε πρόσφατα. Πρώτα μετακόμισα στο Ντουμπάι και μετά στη Βαρκελώνη. Είχα μία προγραμματισμένη εμφάνιση στο Ντουμπάι, γνωριστήκαμε με τον σύντροφό μου μέσω κοινών φίλων και μετά από λίγο καιρό αποφάσισα να μείνω μόνιμα”, δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

“Πρόταση γάμου έχει γίνει, η απάντηση ήταν θετική, οπότε θα παντρευτούμε σύντομα. Θα θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι, να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Νομίζω είναι ό,τι πιο ωραίο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι που είναι ερωτευμένο και που υπάρχει αληθινή αγάπη”, πρόσθεσε.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη δήλωσε, επίσης, πως στο παρελθόν έχει δεχτεί πρόταση για το “Survivor”, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε, ενώ σχετικά με το τι κάνει αυτή την περίοδο και με τι ασχολείται, δήλωσε:

“Δισκογραφικά έχετε να με δείτε πολύ καιρό. Όταν τελείωσε το συμβόλαιο μου με τη δισκογραφική ήρθε η κρίση και έπρεπε να πληρώνω εγώ τις παραγωγές. Ήταν πολύ δύσκολο να είσαι στη δισκογραφία εκείνη την περίοδο. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω για κάποιες συνεργασίες και στην Ισπανία και στην Ελλάδα. Αφορούν την μόδα και τον χώρο του θεάματος”.