Μέρι Παπά: «Έχω δεχτεί ρατσισμό για εμφάνιση και καταγωγή μου». Γιατί συγχωρεί τον Τάσο Ξιαρχό

Η Μέρι Παπά, η κοπέλα η οποία έγινε στόχος των σχολίων του Τάσο Ξιαρχό για το σώμα της, μίλησε στην κάμερα του «Τι λες τώρα!» για το πως είναι σήμερα αλλά και για την επικοινωνία που είχε με τον Τάσο.

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό.

Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό».

Η Μέρι Παπά δήλωσε πως δε γνώριζε ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό και πως η φίλη της της είπε ότι κάποιος την έχει τραβήξει βίντεο το οποίο και ανέβασε στα social media.

Η κοπέλα παραδέχτηκε πως όταν έλαβε γνώση για το βίντεο έκλαψε, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό για την εμφάνιση και την καταγωγή της.

«Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε».

«Με στενοχώρησε πάρα πολύ και πήρα άδεια από τη δουλειά μου, γιατί με έπιαναν τα κλάματα και μου έστελναν μηνύματα. Υπήρξαν θετικά μηνύματα και στήριξη, αλλά και αρνητικά, που μου έλεγαν να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις», δήλωσε.

Στο πλευρό της στάθηκαν η οικογένειά της, οι φίλοι της και οι συνάδελφοί της. Στην αρχή ντράπηκε με την υποστήριξη που δέχτηκε από της προσωπικότητες της σόουμπιζ. «Αλήθεια, ξέρουν ότι υπάρχω;!», αναρωτήθηκε.

«Επιλέγω να συγχωρήσω τον Τάσο. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη», κατέληξε.

Η δύναμη της καλοσύνης, της ευγένειας, της ανωτερότητας της Μέρι Παπά έκαναν τον Τάσο Ξιαρχό να “λυγίσει”. Άμεση όμως ήταν η αντίδραση του Τάσου Ξιαρχό στα όσα είπε σήμερα η Μέρι Παπά, η κοπέλα που δέχτηκε τα χοντροφοβικά σχόλια του χορογράφου.

Η κοπέλα που είχε δεχθεί το χλευαστικό σχόλιο του Τάσου Ξιαρχό για τα κιλά της και την μπλούζα με ρίγες που φορούσε μίλησε στην κάμερα του «Τι λες τώρα!» για το πως είναι σήμερα αλλά και για την επικοινωνία που είχε με τον Τάσο.

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό» δήλωσε η Μέρι Παπά.

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης ο 29χρονος χορογράφος έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram.

«Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μέρι Παπά αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεση της είναι πραγματική και φυσικά και η δίκη μου προσωπική συγνώμη ήταν κάθε άλλο από αληθινή και ειλικρινής.

Επέλεξα να της μιλήσω προσωπικά διότι ήταν μια απολογία που είχα ανάγκη να κάνω σε αυτήν και μόνο. Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και ελπίζω όλη αυτή η λάθος από μέρους μου κατάσταση να βοηθήσει όλους μας να κατανοήσουμε πως τα λάθη είναι για να συγχωρούνται εάν υπάρχει ειλικρίνεια και αλήθεια.

Ειλικρινά λοιπόν έσφαλα και συζητώντας μαζί της ηρέμησα και ηρέμησε. Μέρι σε ευχαριστώ…» έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό.