Νίκος Τακλής: Ποιος ο νικητής Big Brother – «Κοιμήθηκε 112 ημέρες, ξύπνησε με 100 χιλιάρικα». Ράκος η Άννα Ελευθερίου [video]

Το βράδυ της Παρασκευής (17/12), πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Big Brother 2.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανίστηκε με total black look και η Νάταλι Κάκκαβα επέλεξε ένα φόρεμα σε αποχρώσεις του μπορντό, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το βαθύ ντεκολτέ. Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, οι δύο παρουσιαστές ανακοίνωσαν πως ο φετινός νικητής του ριάλιτι του είναι ο Νίκος Τακλής.

«Του είπα, αφού θέλεις να πας, είναι δική σου επιλογή και να το ευχαριστηθείς. Εγώ δεν θα σταθώ εμπόδιο σε κάτι που θέλεις. Κάθε βράδυ τον παρακολουθούσαμε. Μάλιστα, κάποιες φορές μας έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ και τον βλέπαμε την επόμενη μέρα από το ίντερνετ» ανέφεραν οι γονείς του νικητή.

«Πραγματικά, είμαι ευλογημένος για τη μητέρα και τον πατέρα μου. Για το πώς αφοσιώθηκαν στην οικογένειά τους. Από μικρός έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Πάντα τους θυμάμαι στο πλάι μου» δήλωσε ο Νίκος μετά την ανακοίνωση της νίκης του.

O 30χρονος παίκτης ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού. Μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή, τον τελευταίο καιρό είχαν ανέβει ψηλά στις προσδοκίες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και η σχέση τους φούντωνε μέρα με τη μέρα, αν και εκείνη τον είχε μια στο κρύο, μια στη ζέστη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά τη συγκατοίκησή τους στο captain’s room, η Ευδοκία αποφάσισε να φτιάξει ένα διπλό κρεβάτι στο δωμάτιο της βίλας, μετά τη ρομαντική κίνηση του Νίκου να της προσφέρει ένα λουλούδι, μ’ έναν πολύ ιδαίτερο τρόπο.

Την ίδια στιγμή, όμως, η Άννα βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς είχε συναισθήματα και εκείνη για τον Νίκο, τα οποία ωστόσο δυσκολεύτηκε να τα μοιραστεί με τις συμπαίκτριές της.

Στην ιδέα πως η Ευδοκία και ο Νίκος Τακλής ήταν ζευγάρι, ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας, ωστόσο είχε δηλώσει πως χαίρεται για τους δυο τους.

Νίκος Τακλής: Ποιος είναι ο νικητής του Big Brother

Ο Νίκος Τακλής μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία όμως πέντε χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!»

Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες.

Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό. Πόσες μέρες άραγε αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός χωρίς… νερό;

Twitter

Στο Twitter, η νίκη του κρίθηκε δίκαιη αν και οι χρήστες θεωρούν ότι η Ευδοκία του έχτισε το προφίλ.

«Το παιδί δεν ενεπλακησε πουθενά, δεν έδειξε χαρακτήρα, δεν ήταν μέσα από την πρώτη μέρα, κέρδισε φαν κλαμπ στις πλάτες της Ευδοκίας και τον βγάλατε νικητή… τι να πω» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλο να συμπληρώνει:

«Για να τα λέμε όλα, η Ευδόκω τον βοήθησε πολύ για το χτίσιμο της περσόνας από ένα σημείο και μετά. Ένα καλό ποσό πρέπει να της ξηγηθεί» ή ένας άλλος σχολίασε: «Ο τύπος κοιμήθηκε 112 ημέρες κ ξύπνησε με 100 χιλιάρικα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα».

Θυμίζουμε πως η Ανχελίτα κατέκτησε την τέταρτη θέση, ο Παναγιώτης Πέτσας την τρίτη, ενώ τη δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή.