Survivor: Ποια παίκτρια των Μαχητών ζευγάρι με τον Χρήστο Δάντη

Με ποια Μαχήτρια του φετινού Survivor φημολογείται πως είχε έρθει κοντά ο Χρήστος Δάντης;

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) στον ΣΚΑΪ και οι 24 νέοι παίκτες έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στις παραλίες και τον στίβο μάχης του reality, με τους 12 Μαχητές να συστήνονται για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό.

Και μπορεί να είναι λίγα ακόμα όσα γνωρίζουμε για τα 12 φρέσκα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν σίγουρα τους επόμενους μήνες, πληροφορίες ωστόσο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αναφέρονται στην προσωπική ζωή της παίκτριας της μπλε ομάδας, Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία φαίνεται πως είχε έρθει κοντά τους προηγούμενους μήνες με τον Χρήστο Δάντη.

Ποια είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Γεννημένη το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του.

Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας!