Τζώρτζης Μονογυιός: Το “The Wall” και ο έρωτας με Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Κατέρρευσε το Γωγουλίνι [video]

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι The Wall.

Μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου στο The Wall.

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το 2003 στον ΑΝΤ1.

Μέσα στο ριάλιτι, μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Πολλά χρόνια αργότερα τον Ιούνιο του 2020, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.
«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι.

Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις κόντρες και το φλερτ με τη Σίσσυ.

«Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του», είπε με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στην παραλιακή, κάτι που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Σήμερα, η Γωγώ Γαρυφάλλου, που συμμετείχε μαζί με τον Τζώρτζη στο The Wall, ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του Alpha.

«Θα μου επιτρέψετε να μιλήσω πρώτα στον Ανδρέα μου γιατί όλα αυτά που είπε είναι όντως… Είναι κρίμα για ένα νέο παιδί… Ανδρέα, δεν περίμενα ότι μιλάγαμε μετά από τόσα χρόνια κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά το The Wall είχαμε επικοινωνία όλοι οι παίκτες, και στο γάμο του Ανδρέα είχαμε πάει.

Τα τελευταία χρόνια τον είχα χάσει γιατί δεν είχε και social media. Θέλω να πω κουράγιο στην οικογένεια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του», είπε με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Επειδή έχω γίνει και μαμά, αγχώνομαι για όλα τα παιδιά. Η φυσιολογική ροή ζωής ενός ανθρώπου είναι να χάνει πρώτα τους γονείς του. Όταν ακούς για έναν νέο άνθρωπο, είτε τον ξέρεις είτε όχι, είναι πάρα πολύ λυπηρό. Επειδή έχουμε χάσει κι εμείς δύο μικρά παιδιά από τη θεία μου, καταλαβαίνω ακριβώς τι περνάει αυτή η μάνα», είπε με κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου.