Δημήτρης Κουρούμπαλης: Πώς είναι σήμερα ο Λεωνίδας από το «10 Λεπτά Κήρυγμα». Ηλικία [video]

Πώς είναι σήμερα ο Δημήτρης Κουρούμπαλης από το “10 Λεπτά Κήρυγμα”;

Η σειρά “10 Λεπτά Κήρυγμα” του μακρινού 2000 έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να θυμάται μέχρι και σήμερα τις ατάκες της γιαγιάς “Κικίτσας” σε κάθε αταξία του ατίθασου “Λεωνίδα”.

Σε αυτή την επιτυχία συνέβαλε, πέρα από τους αστείους διαλόγους και χαρακτήρες, και η χημεία που είχαν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές.

Από τη συγκεκριμένη τηλεοπτική επιτυχία του Mega έχουν περάσει 22 χρόνια και οι ηθοποιοί έχουν σίγουρα αλλάξει.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Δημήτρης Κουρούμπαλης έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο “10 Λεπτά Κήρυγμα”.

Ο τηλεοπτικός Λεωνίδας, στην ηλικία των 42, έχει υιοθετήσει ένα πιο “ώριμο” look, ενώ διατηρεί ακόμη και σήμερα το νεανικό του στυλ.

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στους εργασιακούς χώρους.

“Δεν υπάρχει χώρος που υφίσταται σχέση εξαρτημένης εργασίας κι εξουσία που να μην καταχράται κάποιος με ελλιπή ψυχικά χαρίσματα την εξουσία του. Το θέατρο, προφανώς έχει κάποια χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εμφάνιση τέτοιων συμπεριφορών… Όταν έκανα σέρβις, έμπαινε μέσα ο ιδιοκτήτης και μαγκωνόμασταν όλοι. Έφευγαν τασάκια, έβριζε και φώναζε. Τι να πας να καταγγείλεις;”, δήλωσε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα

Τι Πιστευεις;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *