Σασμός: «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα τα τα». Όργιο στο twitter με ατάκα Άγγελου [video]

Μπορεί η σκηνή να ήταν άκρως συγκινητική μιας που είναι η πρώτη φορά που ο Άγγελος συναντά τη γιαγιά Ειρήνη μετά την αποκάλυψη ωστόσο όταν το twitter ακούει μια φράση τότε το… τερματίζει.

Ποια ήταν η ατάκα αυτή; «Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά» και αμέσως στο μυαλό τους ήρθε το hit του Στέφανου Πιτσίνιαγκα «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα τα τα».

Τα σχόλια παρά τη συγκίνηση ήταν απολαυστικά, η αλήθεια είναι και κάπως έτσι πέρασαν στην επόμενη σκηνή με τη Θoδώρα να μαγειρεύει μακαρόνια στον Γιώργη!

Όσο για το πώς θα μαθευτεί επιτέλους σε όλους;

Μετά το πρώτο σοκ, η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος.

Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πετρή, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους και τον υποδέχονται στο σπίτι τους.

Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά τού επιφυλάσσει μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και τον ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του.

Παράλληλα, η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο.

Ωστόσο, η κοπέλα πλέον έχει κοντά της τον Άγγελο.