Τάμτα: Έκανε το hairstyle που θα λατρέψεις αν έχεις σγουρά μαλλιά! [φωτο]

Η Τάμτα -αν και μας συστήθηκε με το φυσικό σγουρό μαλλί της- είναι από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχουν πειραματιστεί πάρα πολύ με τα μαλλιά τους. Και γιατί όχι θα μου πεις!

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει δοκιμάσει διαφορετικά κουρέματα, χρώματα και χτενίσματα σε όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της πορείας. Γεγονός που την κατατάσσει -μαζί με τις στυλιστικές τις επιλογές- στα beauty icons των τελευταίων χρόνων!

Η ποπ σταρ φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο ξανθό χρώμα, στο οποίο επανέρχεται, παρόλο που έχει πειραματιστεί και με αποχρώσεις του καστανού αλλά και του χάλκινου.

Ωστόσο, στα κουρέματα και τα χτενίσματα της αρέσει να δοκιμάζει κάθε φορά και κάτι διαφορετικό, άλλοτε εκκεντρικό και άλλοτε ρομαντικό και girly!

Στην τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, η όμορφη Τάμτα, πόζαρε ξανά με τις φυσικές τις μπούκλες που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια σε εκείνη -και ομολογώ μας είχαν λείψει-!

Για να πετύχει το τέλειο σγουρό hairstyle, η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε την αποτελεσματική τεχνική του hair plopping, κατά την οποία αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά αφού τα έχεις τυλίξει σε μια βαμβακερή πετσέτα.

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το απόλυτο παιχνιδιάρικο χτένισμα! Δεν είναι υπέροχο το hairstyle της;