Θρήνος για την Ιωάννα Τούνη: Ποιο αγαπημένο της πρόσωπο έχασε [video]

Ποιο το βαρύ πένθος για την Ιωάννα Τούνη;

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την Ιωάννα Τούνη, η οποία αποχαιρέτησε για πάντα τη μητέρα της το ξημέρωμα της Τρίτης.

Η ίδια έδινε εδώ και καιρό τη δική της μάχη με τον καρκίνο, ενώ γι’ αυτόν τον λόγο η Ιωάννα είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Just the 2 Of Us» το περασμένο φθινόπωρο.

Από τότε μέχρι και χθες, η Τούνη ταξίδευε κάθε βδομάδα από την Αθήνα, όπου έμενε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη και φρόντιζε τη μητέρα της, Tάνια, που ήταν κατά βάση μέσα στα νοσοκομεία για να αντιμετωπίσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Τα τελευταία 24ωρα, όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και μάλιστα η Ιωάννα είχε κάνει μόλις χθες μια σχετική ανάρτηση από το νοσμείο, με τα λόγια της να δείχνουν ότι μάλλον είχε αντιληφθεί πως δεν υπάρχει γυρισμός για τη μητέρα της.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της το πρωί της Τρίτης, η μαμά της Ιωάννας Τούνη απεβίωσε στις 04:00 το ξημέρωμα, με τον Αλεξάνδρου να απουσιάζει από την εκπομπή για να βρίσκεται στο πλάι της συντρόφου του.

«Να πούμε μέσα από την εκπομπή τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη μετά από μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή.

Η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, ήταν μαζί της συνέχεια. Ήταν και από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το J2US που δεν ήθελε να πει. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε, κατέληξε. Μας πήρε ο Δημήτρης το πρωί, μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται…

Δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν κάνω λάθος η γυναίκα ήταν και αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη τη Μεγάλη Δευτέρα μάλιστα ανέβασε instastory μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο έγραφε:

“Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπι που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου”.

Η Ιωάννα Τούνη μας είχε δείξει τη μητέρα της σε τρυφερές στιγμές μαμάς – κόρης.

Πριν από λίγους μήνες, η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και όταν ένας από αυτούς τη ρώτησε αν βλέπει τη μητέρα της καθόλου, βουρκωμένη απάντησε πως η μητέρα της έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες.

“Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες”, απάντησε η Ιωάννα Τούνη ενώ παράλληλα έγραψε πάνω στο βίντεο: “Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου”.