Σπύρος Χατζηαγγελάκης γυμνός: Αυτή είναι η ολόγυμνη φωτογραφία στην παραλία χωρίς γκρι φίλτρο

Δείτε την πραγματική γυμνή φωτογραφία του Σπύρου Χατζηαγγελάκη χωρίς φίλτρα.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές του στη Λέρο.

Φυσικά ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες από το ταξίδι του. Πριν από μερικές ώρες, ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε ολόγυμνος στην παραλία , καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία.

Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης που ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», όπου και υποδύθηκε τον «Άγγελο» έχει μια ενεργή παρουσία στα social media, ενώ μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς του με το κοινό του.

Αυτή τη φορά, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εξόρμησή του στην παραλία.

Ωστόσο, είχε μια έκπληξη για το κοινό του, αφού στην εν λόγω φωτογραφία ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν φοράει καν το μαγιό του.

Πάνω στο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός έβαλε μερικά emoji, στο σχήμα μιας γυναίκας, ενός άνδρα, ενός φιδιού κι ενός μήλου, τα οποία παραπέμπουν στο προπατορικό αμάρτημα.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες δημοσίευσαν τη φωτογραφία του γυμνού Σπύρου Χατζηαγγελάκη με ένα γκρι φίλτρο – κουτί:

Αυτή είναι η παραγματικά φωτογραφία με τον Σπύρο Χατζηαγγγελάκη γυμνό στη Λέρο όπως τη δημοσίευσε ο ίδιος:

Δείτε τον Γιώργο Χρανιώτη γυμνό και τον Στιβ Μιλάτο χωρίς ρούχα.