Ποιο το μυστικό για να μην πετάγεται το λάδι στο τηγάνισμα

Υπάρχει κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι από το τηγάνι την ώρα του τηγανιστός.

Με μια απλή κίνηση μπορείτε να αποφύγετε τους λεκέδες στην κουζίνα αλλά και πιθανά εγκαύματα από το λάδι.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο αλάτι.

Αφού κάψει το λάδι και πριν ρίξετε μέσα σε αυτό τις πατάτες, ή ό,τι άλλο έχετε σκοπό να τηγανίσετε, ρίξτε λίγο αλάτι σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.

Δεν θα πιτσιλιστείτε ποτέ ξανά και δεν θα κάνετε και χάλια την κουζίνα σας με ένα και μόνο τηγάνισμα

1 Response
  • Las
    1 Απριλίου, 2019

    Enas tropos na antimetwpiseis tous lekedes apo ladi, einai na vrekseis mia petseta me kryo nero kai na tripseis ton leke, einai arketa apotelesmatiko. (to kserate afto;)