Στα χέρια Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος: Τι δεν έδειξαν οι κάμερες. “Τι έκανες ρε…” [video]

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές, βλέποντας το τρέιλερ του Survivor για το επεισόδιο της Δευτέρας.

Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος (σ.σ. οι λόγοι που πολλές γυναίκες παρακολουθούν Survivor) πιάστηκαν στα χέρια.

Ναι φίλοι μου! Το τεταμένο κλίμα στον Άγιο Δομήνικο συνεχίζει να υπάρχει με τα σύννεφα να “βολτάρουν” πάνω από την αξιοπρεπέστατη καλύβα των Διασήμων.

Μάλιστα, το χθεσινό επεισόδιο μας είχε προϊδεάσει για το τι θα επακολουθήσει, όμως τα επιλεγμένα πλάνα της παραγωγής μας άφησαν με την απορία “Τι έγινε και δεν το είδαμε;”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife και όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι εμφανώς δυσαρεστημένος από την κατάσταση στο νησί, ενώ ολοένα και φουντώνει το σενάριο οικειοθελούς αποχώρησής του.

Αυτό το ενδεχόμενο, προφανώς καμία δεν θέλει να το σκέφτεται!

O Γιώργος Αγγελόπουλος, που είναι και από τους πιο δυνατούς παίκτες, εκνευρίστηκε μετά το 10-1 γιατί ενώ δίνει τον καλύτερο εαυτό του, δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο από την υπόλοιπη ομάδα, με αποτέλεσμα με τα λάθη που γίνονται από τους άλλους, να αφήνουν και αυτόν νηστικό!

Η αλήθεια είναι πως με όλους αντάλλαξε μπηχτές στην αρχή, χωρίς να γίνει σε έντονο κλίμα με καυγά, προσπαθώντας να εξηγήσει στους αδύναμους παίκτες της ομάδας των «Διάσημων» πως πρέπει να παίρνουν λίγο πιο σοβαρά το αγώνισμα.

Από την άλλη ο Στέλιος Χανταμπάκης, φαίνεται πως είναι ο λόγος που τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και ο πάντα διακριτικός (το εννοούμε) Γιάννης Σπαλιάρας, έχουν απομονωθεί από την καλύβα και την υπόλοιπη παρέα.

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας για “double face” ξεκίνησε μια απότομη σωματική επίθεση στον αμέριμνο Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος αντέδρασε με τον γνωστό αγαπημένο τρόπο.

“Τι έκανες; Όχι τέτοια σε μένα” είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ενώ Χούτος και Σπαλιάρας έτρεξαν να τον ηρεμήσουν.

Ωστόσο, το πλάνο-σοκ με τον Αγγελόπουλο οκλαδόν και το σακίδιο ανάμεσα στα πόδια του, μας κόστισε κάποιες ώρες αγωνίας και ύπνου.

Γιώργο μη φύγεις, φώναζε κάθε τηλεθεάτρια, που σέβεται τον εαυτό της!

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δειτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο Χανταμπάκη-Αγγελόπουλου:

Διαβάστε γιατί διώχνουν τον Αγγελόπουλο από το νησί των Διασήμων.