Σάλος στον Alpha: Με ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια “σκοτώθηκε” άγρια το κανάλι

Με ποια παρουσιάστρια έχουν βγει εκτός ελέγχου στον Alpha;

Ποιος είδε τους διευθυντές του Alpha και δεν τους φοβήθηκε.

Πρωταγωνίστρια του επεισοδίου δεν είναι άλλη από την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη είναι από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του Alpha και ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του Δημήτρη Κοντομηνά του ιδιοκτήτη και προέδρου του ALPHA.

Η Ελένη Τσολάκη είναι από τα πρόσωπα εκείνα στο κανάλι που θεωρείται ότι έχει πάρει τις περισσότερες ευκαιρίες για να στηρίξει την καριέρα της.

Η Ελένη Τσολάκη είναι προσωπική επιλογή του προέδρου διότι πιστεύει απόλυτα στο ταλέντο και το ταπεραμέντο της.

Η γνώμη του προέδρου πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση με άλλα στελέχη του καναλιού που θεωρούν την παρουσιάστρια πολύ καλή για δεύτερο βιολί όμως και όχι για πρώτο.

Η ιστορία ξεκινά από το καλοκαίρι:

Το φετινό καλοκαίρι η Ελένη Τσολάκη είχε φτάσει να συζητά με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να μετακινηθεί στο Μαρούσι. Το πρόβλημα ήταν ότι το κανάλι ήθελα να το χρησιμοποιήσει σε ένα καινούργιο project που θα έφερναν ενώ η Ελένη Τσολάκη ήθελε να κάνει μια δική της εκπομπή που να στηρίζεται σε ένα δικό της κόνσεπτ.

Η εκπομπή που ήταν να χρησιμοποιηθεί η Ελένη Τσολάκη ήταν το bake off. Η Ελένη διαφωνούσε γιατί ήθελε μία καθημερινή δική της εκπομπή να παρουσιάζει στο κανάλι.

Μάλιστα η Ελένη Τσολάκη είχε ζητήσει και συγκεκριμένη ώρα προκειμένου να είναι αντιμέτωπη με συγκεκριμένα ανταγωνιστικά προγράμματα των Καναλιών.

Αν και οι απαιτήσεις της θεωρήθηκαν παράλογες και υπερβολικές με παρέμβαση του προέδρου η Ελένη Τσολάκη πήρε αυτό που ήθελε και μαζί μ’ αυτό πήρε και ένα συμβόλαιο καινούργιο που την κατοχύρωνε και συγχρόνως την δέσμευε στον ALPHA.

Η Ελένη Τσολάκη πήρε τα πάντα ότι ακριβώς ζήταγε ότι ακριβώς ήθελε. Από το κανάλι όμως μέχρι και τώρα δεν παίρνουν αυτό που τους υποσχέθηκε η Ελένη Τσολάκη για την εκπομπή της το «τι λέει» πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κινείται κάτω από το μέσο όρο του ALPHA.

Λογικά λοιπόν η διεύθυνση του καναλιού ζήτησα από την Ελένη Τσολάκη μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα.

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη αντί να ήταν περισσότερη δουλειά ,περισσότερο πάθος ,αλλαγή φιλοσοφίας της εκπομπής ,ήταν μια απάντηση σε συνέντευξή της που ούτε λίγο ούτε πολύ έδινε την κεντρική διεύθυνση του καναλιού.Η παρουσιάστρια είπε ότι στην πραγματικότητα η εκπομπή δεν πάει καλά επειδή αυτά που ζήταγε για το «τι λέει»δεν έχουν υλοποιηθεί.

Διαβάστε ακριβώς τι είπε…

«Με την πείρα που έχω αποκτήσει από τις δικές μου εμπειρίες, μπορώ να σου πω ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους” και συνεχίζει: “Δουλεύουμε για αυτήν την εκπομπή από το καλοκαίρι. Πολλά πράγματα τα οποία συζητούσαμε να κάνουμε δεν έχουν υλοποιηθεί. Έχουν γίνει όμως άλλα τα οποία δεν είχαμε στο πλάνο. Ανατρέπονται οι ιδέες συνεχώς. Φυσικά και βλέπουμε τι αρέσει και τι δεν αρέσει κάθε μέρα. Άλλωστε, αυτό έχει σημασία. Να ξέρεις τι θέλει ο κόσμος, όχι τι αρέσει σε εμένα ή στην υπόλοιπη παρέα να παρουσιάζουμε. Προσαρμοζόμαστε καθημερινά, γι’ αυτό και είναι μεγάλες οι απαιτήσεις. Είμαστε όμως πολύ μικρό χρονικό διάστημα στον αέρα και είναι νωρίς ακόμα για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Παρ’ όλα αυτά καθημερινά αλλάζουμε πράγματα”.

Η δήλωση ότι έχει εμπειρία…Και όλα τ’άλλα που είπε ότι δήθεν ο σταθμός δεν έχει υλοποιήσει τις υποσχέσεις του πυροδότησε την έκρηξη ανθρώπων που πριν από τρεις μήνες έβαζα το χέρι του στη φωτιά για την Ελένη Τσολάκη.

«Δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα δημόσια για το κανάλι όταν υλοποιήσαμε ακριβώς ότι μας ζήτησε όταν κάναμε τα πάντα για να βγει εκπομπή στην ώρα της με τους ανθρώπους που επέλεξε η ίδια η Ελένη Τσολάκη.

Η φιλοσοφία ιδέα το κόνσεπτ και συμπαρουσιαστές της ήταν όλα Δικές τις ιδέες πίστεψα σε αυτό που έστειλα και μαζί της το πιστέψαμε κι εμείς. Αντί τώρα που δεν πάει καλά να αλλάξει το στήσιμο της εκπομπής κατηγορεί το κανάλι ότι δεν της υλοποίησε πράγματα που ζητούσε. Αν συνεχίσει έτσι τα βλέπω λίγα τα ψωμιά της».