#GNTMGR Έξαλλος ο σύντροφος της Μικαέλας Φωτιάδη: “Η παραγωγή τα κάνει όλα. Η Μικαέλα δεν…” [video]

Τι είπε για την απαίσια συμπεριφορά της Μικαέλας Φωτιάδη ο σύντροφός της;

Από τη μέρα που τα κορίτσια του GNTM μπήκαν στο σπίτι πολλά έχουν ακουστεί και άλλα τόσα γραφτεί για την «τριάδα της φωτιάς», Μέγκι, Εύη και Μικαέλα.

Ανάμεσά τους μάλιστα αυτή που έχει κατηγορηθεί ότι παρασύρει τις άλλες δύο είναι η Μικαέλα Φωτιάδη.

Ο σύζυγος του μοντέλου, Γιάννης Μπορμπόκης -επίσης μοντέλο- μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως ούτε ο ίδιος δε μπορεί να αναγνωρίσει τη γυναίκα του στο πρόσωπο που προβάλλεται μέσα από το ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα άφησε και αιχμές για το μοντάζ υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πως όλα ευθύνεται το μοντάζ για το κακό προφίλ της συζύγου του που βγαίνει προς τα έξω.

«Εμένα μου αρέσει η Μικαέλα. Δε νομίζω όμως ότι βλέπω ακριβώς το χαρακτήρα της. Δεν τη ξέρω έτσι τη Μικαέλα παρόλο που τη ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Ίσως είναι λίγο παραποιημένα. Δε ξέρω. Σίγουρα παίζει ρόλο το μοντάζ.

Μπορεί να δείξουν ότι λέει κάτι αλλά δε δείχνουν τι της έχουν πει ή τι της έχουν κάνει. Επίσης δε γίνεται να ξέρουμε ότι πολλές κοπέλες εκεί μέσα ότι πολλές κοπέλες έχουν πασαρέλες και φωτογραφήσεις και να λένε ότι δεν έχουν ξανασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Ο ανταγωνισμός έξω είναι πολύ πιο σκληρός από αυτό που βλέπουμε στο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπορμπόκης.

Δείτε το απόσπασμα