Survivor 3, Παίκτες: Ποιοι οι Γουρδούπης, Πελεκάνος, Σταυράτης, Μαργαρίτης, Κοσμάς, Κωνσταντινίδης [φωτο, video]

Ποιοι είναι οι παίκτες του Survivor 3 που αγωνίζονται κατά της Τουρκίας στον Αγ. Δομίνικο;

Το Survivor 3 γίνεται ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία και προβάλλεται από Σάββατο έως Τετάρτη. Ποιοι είναι οι παίκτες του Survivor 3;

Οι Έλληνες παίκτες του Survivor 3 μονοπωλούν το ενδιαφέρον, καθώς οι Σπύρος Γουρδούπης, Nίκος Κοσμάς, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Μαργαρίτης, Κυριάκος Πελεκάνος, Τόνι Σταυράτης καλύπτουν όλα τα γούστα και τους τύπους αντρών.

Παρουσιαστές από την τουρκική τηλεόραση θα είναι ο ίδιος ο Ατσούν Ιλιτζαλί και από την ελληνική ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός.

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση για τους παίκτες του Survivor 3 που θα απαρτίζουν την ελληνική ομάδα, ενώ κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ, στο οποίο αυτοπαρουσιάζονται:

Αυτοί είναι οι 6 άντρες παίκτες του Survivor 3:

Σπύρος Γουρδούπης (Dr Pips), ράπερ

Νίκος Κοσμάς, γυμναστής και προπονητής καράτε,

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, σύμβουλος διατροφής και προπόνησης,

Δημήτρης Μαργαρίτης, πρώην πρωταθλητής δεκάθλου και εκπαιδευτής ΜΜΑ,

Κυριάκος Πελεκάνος, πρώην μπασκετμπολίστας στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της Κύπρου, personal trainer, και κολλητός φίλος του Σάκη Τανιμανίδη

Τόνι Σταυράτης, ασφάλεια σε VIP πρόσωπα και αθλητής πολεμικών τεχνών.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ όπου συστήνονται οι Σπύρος Γουρδούπης, Nίκος Κοσμάς, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Μαργαρίτης, Κυριάκος Πελεκάνος, Τόνι Σταυράτης:

Διαβάστε ποιες είναι οι γυναίκες παίκτριες του Survivor 3 Ντέμη Τσαγανού, Αφροδίτη Σκαφίδα, Νάντια Μαυρουδέα, Ρία Κολοβού, Ιουλιέτα Κίτρινου και Δήμητρα Βαμβακούση.