Survivor 3, Παίκτριες: Ποιες οι Βαμβακούση, Μαυρουδέα, Τσαγανού, Κίτρινου, Σκαφίδα, Κολοβού [φωτο, video]

Ποιες είναι οι παίκτριες του Survivor 3 που αγωνίζονται κατά της Τουρκίας στον Αγ. Δομίνικο και εχουν ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον;

Το Survivor 3 γίνεται ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση και στις δύο χώρες. Ποιες είναι οι παίκτριες του Survivor 3;

Οι Ελληνίδες παίκτριες του Survivor 3 μονοπωλούν το ενδιαφέρον, καθώς οι Ντέμη Τσαγανού, Αφροδίτη Σκαφίδα, Νάντια Μαυρουδέα, Ρία Κολοβού, Ιουλιέτα Κίτρινου, Δήμητρα Βαμβακούση καλύπτουν όλα τα γούστα και τους τύπους γυναίκες με καυτές καμπύλες.

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση για τους παίκτες του Survivor 3 που θα απαρτίζουν την ελληνική ομάδα, ενώ κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ, στο οποίο αυτοπαρουσιάζονται:

Αυτές είναι οι 6 γυναίκες παίκτριες του Survivor 3:

Ντέμη Τσαγανού, διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας,

Αφροδίτη Σκαφίδα, γυμνάστρια,αθλήτρια στο άλμα,

Νάντια Μαυρουδέα, personal trainer,

Ρία Κολοβού, Επιχειρηματίας με μπουτίκ στη Μύκονο, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας,

Ιουλιέτα Κίτρινου, φωτομοντέλο, ηθοποιός και πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων,

Δήμητρα Βαμβακούση, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ όπου συστήνονται οι Ντέμη Τσαγανού, Αφροδίτη Σκαφίδα, Νάντια Μαυρουδέα, Ρία Κολοβού, Ιουλιέτα Κίτρινου, Δήμητρα Βαμβακούση:

Διαβάστε ποιοι είναι οι άντρες παίκτες του Survivor 3 Σπύρος Γουρδούπης, Nίκος Κοσμάς, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Μαργαρίτης, Κυριάκος Πελεκάνος και Τόνι Σταυράτης.