Νέα εκπομπή για Λάκη Λαζόπουλο: Τι ζόρικο του εμπιστεύεται ο Σαββίδης [φωτο]

Ποια η νέα εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου;

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε φέτος στο τηλεοπτικό σκηνικό, μέσα από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη το Open, με την αγαπημένη εκπομπή «Αλ τσαντίρι νιουζ» και την φετινή προέκτασή της «Αλ σιχτίρι».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μπορεί να μην αποφέρει ακόμα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης -πάντα με τα δικά του δεδομένα, καθώς έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά- ωστόσο σίγουρα είναι ικανοποιητικά και όσο το κοινό συνηθίζει την επιστροφή του θα γίνονται καλύτερα.

Λαζόπουλος επί τρία στο Open

Ο Ιβάν Σαββίδης, δείχνει να εμπιστεύεται τον Λάκη Λαζόπουλο απόλυτα και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως συμφώνησαν να κάνει και τρίτη εκπομπή!

Τι κι αν δημοσιεύματα θέλουν τον επιχειρηματία να έχει απογοητευτεί από τις αποδόσεις του ηθοποιού; Με αυτή την κίνηση δίνει τέλος σε όλες τις φήμες και ξεκαθαρίζει το θέμα «Λαζόπουλος» μια και καλή…

Ο τίτλος του νέου προγράμματος θα είναι «Φως στην Ιστορία». Πρόκειται για μία παραγωγή με θέμα τους σημαντικότερους σταθμούς της Ιστορίας για το Μακεδονικό, μέχρι τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σκοπός του Λάκη Λαζόπουλου είναι να υποδεχτεί και να συμμετέχουν όλες οι απόψεις. Η πρόταση του ηθοποιού έγινε αποδεκτή και θα μεταδίδεται άλλη ημέρα και ώρα από το καθιερωμένο ραντεβού της Τρίτης με το «Αλ τσαντίρι νιουζ» και το «Αλ σιχτίρι».