#MasterChefGR Σπυριδούλα, Σταμάτης, Πάνος: Ποιο φαβορί αποχώρησε. Ξέσπασε “πουτ@ν@ όλα…!” [video]

Ποιο μεγάλο φαβορί αποχώρησε από το MasterChef, η Σπυριδούλα, ο Πάνος ή ο Σταμάτης; Έξαλλη η Σπυριδούλα.

Η Σπυριδούλα του MasterChef ξέσπασε σε κλάμματα φωνάζοντας “πουτ@ν@ όλα” και εκλιπαρούσε να μην φύγει.

Ένα επικό επεισόδιο ζήσαμε στο MasterChef με την ανατρεπτική αποχώρηση παίκτη που κατέστρεψε κυριολεκτικά και επίτηδες το πιάτο του. Ποιος ήταν;

Ο Σταμάτης, που έδωσε ως υποψηφίους τον Πάνο Τόγια και την Σπυριδουλα Καραμπουτάκη σε μια γεμάτη ένταση ψηφοφορία, έκανε όλες τις παρασκευές επίτηδες λάθος, καθώς όπως φάνηκε, ήθελε να αποχωρήσει.

Οι κριτές του MasterChef 3 δεν βαθμολόγησαν καν το πιάτο του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον παίκτη εξηγήσεις γι’ αυτό που έγινε.

Ο Σταμάτης ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι τον έχει κουράσει το γεγονός ότι κρύβονται ορισμένοι παίκτες πίσω από τους άλλους, θεωρώντας πως δεν γίνεται να μην παίρνουν την ευθύνη στην τελική φάση του MasterChef 3.

«Αυτό εδώ δεν είναι ο Σταμάτης που ξέρουμε μαγειρικά», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στο επεισόδιο του Master Chef τα… αίματα άναψαν, η ένταση ήταν έκδηλη σε κάθε σημείο της ψηφοφορίας των παικτών μέχρι που τελικά ο Σταμάτης έφερε τη μεγάλη ανατροπή. Και τότε ξεκίνησαν όλα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι παίκτες της ομάδας που έχασαν στην ομαδική δοκιμασία, έπρεπε να δώσουν την ψήφο τους για τον συμπαίκτη τους που ήθελαν να μπει σε δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί λοιπόν ξεκίνησαν όλα. Τις περισσότερες ψήφους είχε ο Πάνος ενώ ο Σταμάτης είχε ήδη βγει στον «ντάκο» αφού ανέλαβε τις ευθύνες του.

Ο τρίτος παίκτης που θα αντιμετώπιζε Πάνο και Σταμάτη «παιζόταν» ανάμεσα στην Εύα και τη Σπυριδούλα, λόγω ισοψηφίας. Ο Σταμάτης λοιπόν κλήθηκε να επιλέξει ποια από τις δύο θα έθετε απέναντί του στη δοκιμασία. Η μεγάλη ανατροπή λοιπόν ήρθε όταν ο Σταμάτης ανακοίνωσε πως θέλει να αντιμετωπίσει τη Σπυριδούλα και όχι την Εύα που ήταν και η πρώτη παίκτρια που έφυγε από το ριάλιτι μαγειρικής αλλά ξαναμπήκε μετά από απόφαση της παραγωγής.

Φυσικά, η απόφαση του Σταμάτη σόκαρε τους συμπαίκτες του και ειδικά τη Σπυριδούλα η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Όπως είπε όμως ο Σταμάτης, επέλεξε την Σπυριδούλα γιατί θέλει αν φύγει από το παιχνίδι, να φύγει από δύο πολύ καλούς σεφ, όπως πιστεύει πως είναι τόσο η νεαρή Βολιώτισσα όσο και ο Πανούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Απίστευτες αποκαλύψεις έγιναν για τις δυσκολίες που περνάει παίκτρια του Master Chef. Μάλιστα τα αποκάλυψε η ίδια.

Ο λόγος για τη Σπυριδούλα η οποία σε ένα ξέσπασμά της μετά την απόφαση του Σταμάτη να την αντιμετωπίσει στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Πάνο, θέλησε να μιλήσει για τη ζωή της.

Η ίδια παραδέχτηκε on camera πως δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη ζωή της, όπως είπε. Μίλησε μάλιστα για τον σύντροφό της, τον Απόστολο, που όπως είπε, τα δέκα χρόνια που είναι στο πλευρό της, έχει περάσει πολύ δύσκολα μαζί της. Αναφέρθηκε επίσης στα χρέη που όπως είπε έχει η οικογένειά της, μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της αλλά και για τον γάμο της που επίσης με δυσκολία προσπαθεί να οργανώσει. Όπως αποκάλυψε σε προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οργανώνει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της για τις 8 Ιουνίου, χωρίς όμως να γνωρίζει αν μέχρι τότε θα έχει φύγει από το παιχνίδι.

Μέσα σε κλάματα και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, η Σπυριδούλα ήταν πολύ ταραγμένη, καθώς ένιωθε πως απειλείται προς αποχώρηση από το Master Chef.

Όπως είπε, το θεωρούσε πολύ πιθανό να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής, για το οποίο πάσχισε πολύ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε αλλά και το ξέσπασμά της:

Διαβάστε ποιος είναι πραγματικά ο Χρήστος Μπάρκας – Κρατς, φαβορί στο MasterChef.