#GNTMgr Αγρότισσες, μπασκετμπολίστριες, αγιογράφοι βγήκαν παγανιά. Χριστίνα Βασιλειάδου, Όλγα Καλογήρου, Στεφανία Σούση [video]

Ποιες οι αγρότισσες, μπασκετμπολίστριες, αγιογράφοι που πήγαν στο GNTM;

Η Χριστίνα Βασιλειάδου, η Όλγα Καλογήρου και η Στεφανία Σούση ήταν οι τρεις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις στο επεισόδιο GNTM της Τρίτης.

Αν δεν πήγαιναν στο GNTM θα μπορούσαν εύκολα να διεκδικήσει ρόλο στο sequel της ταινίας «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης». Δείτε τη σeξι αγρότισσα και το παπαδοπαίδι.

Η Χριστίνα Βασιλειάδου εμφανίστηκε στην οντισιόν και μιλώντας για τον εαυτό της αποκάλυψε πως βοηθά στην κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας, είναι συμπαρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνει μόντελινγκ, σπούδασε βοηθός ακτινολόγου, ονυχοπλαστική, είναι σέξι, έχει καμπύλες και είναι 1,65.

Κάτι τέτοια κορίτσια κάνουν το πιο δυνατό opening της τηλεοπτικής βραδιάς και ακόμη κι αν δεν έχουν αναλογίες μοντέλου, μπορούν να προδιαγράψουν μία επιτυχημένη τηλεοπτική βραδιά για όλους τους τηλεθεατές. Η Χριστίνα χαρακτηρίστηκε juicy, «μελανούρι» όπως είπε η Βίκη Καγιά, ιδανική για αγροτικό σέξι ημερολόγιο παρέα με τις φίλες της, όπως είπε ο Σκουλός αλλά όχι μοντέλο. Στο bootcamp δεν θα μας κάνει τη χάρη να τα ξαναπεί.

GNTM 2 | Η audition της Χριστίνας Βασιλειάδου

Διαφορετική η περίπτωση της πανύψηλης Όλγας Καλογήρου η οποία εξομολογήθηκε πως πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το δικό της όνειρο να γίνει μοντέλο και όχι μπασκετμπολίστρια όπως θέλει ο μπαμπάς της, ο Παναγιώτης Καλόγερος του ΠΑΟΚ. Αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και τα κατάφερε καθώς εντυπωσίασε με ύψος 1,85 ακόμη και αν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν θεωρήθηκαν ως το δυνατό της σημείο.

GNTM 2 | Η audition της Όλγας Καλογήρου

Ιδιαίτερη περίπτωση αυτή της Στεφανίας Σούση η οποία ήταν αρκετά διστακτική ενώπιον της κριτικής επιτροπής καθώς στην οικογένειά της υπάρχουν 7 ιερείς και η εμφάνιση με μαγιό δεν ήταν και ό,τι πιο εύκολο. Η Στεφανία ήταν ένα όμορφο κορίτσι σε ένα χρυσό κλουβί όπως συζητήθηκε και κάπου εκεί ταυτίστηκε μαζί της η Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Η ίδια όπως είπε ασχολείται με την κομμωτική και την αγιογραφία και ξεπέρασε τους φόβους της να εμφανιστεί με μαγιό κερδίζοντας το εισιτήριο για το bootcamp…

GNTM 2 | Η audition της Στεφανίας Σούση

Η εμφάνιση της Αννας ήταν μία ευαίσθητη ισορροπία καθώς η κοπέλα αντιμετώπιζε αφόρητη ψυχολογική πίεση λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Οι κριτές προτίμησαν να σταθούν απέναντί της με ειλικρίνεια και παροτρύνοντας την να ζητήσει ψυχολογική στήριξη και βοήθεια αλλά αρνήθηκαν να προσποιηθούν πως όλα θα πάνε καλά σεβόμενοι την κατάστασή της. Γι αυτό και αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε ψηφοφορία επιλέγοντας απλά να της δώσουν μια μεγάλη αγκαλιά.

GNTM 2 | Η audition της Άννας

Στο υπόλοιπο της βραδιάς ακούσαμε και τραγούδια, ακούσαμε την ελληνική γλώσσα να κατακρεουργείται με τη Βίκη Καγιά να κάνει λόγο για «κατάλογους», είδαμε κορίτσια όλων των διαστάσεων και μάλλον τα περισσότερα ήταν απρόβλεπτα.

GNTM 2 | Η audition της Αργυρώς

Ειδικά το κορίτσι με τα κατακόκκινα μαλλιά θα μας μείνει αξέχαστο για το πόσο επιθετική μπορεί να γίνει μία γυναίκα πολύ απλά επειδή αυτά που της λένε δεν είναι αυτά που θέλει να ακούσει. Όπως και το κορίτσι από τη Βραζιλία με το μεγάλο χαμόγελο που κατάφερε να κερδίσει και πόντους και εντυπώσεις.