#TheVoiceGR Χριστίνα Μπόμπα: Ατάλαντη, κομπάρσος, βύσμα, κυρία Κοκοβίκου [video]

Πώς καλωσόρισε το Twitter τη νέα παρουσιάστρια του The Voice Χριστίνα Μπόμπα; Σκληρά και αιχμηρά σχόλια.

Σε απόλυτη χρωματική αρμονία, στους τόνους του άσπρου και του μαύρου, εμφανίστηκαν οι κριτές και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στην πρεμιέρα του The Voice.

Εξαίρεση αποτέλεσε η συμπαρουσιάστρια του The Voice, Χριστίνα Μπόμπα που επέλεξε ένα κοντό σκούρο μπλε φόρεμα.

Πώς τα πήγε η Χριστίνα Μπόμπα στην παρουσίαση του The Voice;

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στην εισαγωγή του, «φέτος φυσάει ένας αέρας ανανέωσης τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε αλλαγές γενικότερα».

Και αμέσως μετά παρουσίασε τον νέο τέταρτο coach, που δεν είναι άλλος από την Ελεωνορα Ζουγανέλη, στη θέση του Κωστή Μαραβέγια.

Ο Πάνος Μουζουράκης, έκανε είσοδο στο πλατό του The Voice με ένα χορευτικό, και η Έλενα Παπαρίζου «έκλεψε τις εντυπώσεις» με το λευκό μίνι φόρεμά της, που αναδείκνυε τα πόδια της.

Η Έλενα αναφέρθηκε και στην απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη, της Λάουρας Νάργες και του Κωστή Μαραβέγια, οι οποίοι, όπως είπε «θα της λείψουν», αλλά αναμένει μια «εξαιρετική σεζόν».

Η καινούρια της παρέας, Ελεωνόρα είπε πως κάθεται σε «γουρλίδικη» καρέκλα, και συμπλήρωσε, «η αλήθεια είναι πως, όπως και να το πάρεις, γέρνει η νίκη σε μένα».

Το πιο θερμό χειροκρότημα ζήτησε ο Γιώργος Λιανός για τη Χριστίνα Μπόμπα.

Όμως το Twitter δεν χάρηκε καθόλου με την επίδοση της Χριστίνας Μπόμπα στην παρουσίαση του The voice και τη στόλισε ποικιλοτρόπως.

Δείτε σε βίντεο την πρεμιέρα του The voice και θα αιχμηρά σχόλια από το Twitter: