Ποιος ο επιχειρηματίας που έκλεψε η Μικαέλα από την Εύη Ιωαννίδου: Αλέξης Σπυριλιώτης

Ποιος ο επιχειρηματίας Αλέξης Σπυριλιωτης που φέρεται να χώρισε Εύη Ιωαννιδου από Μικαελα Φωτιαδη;

Από χθες το μεσημέρι κάνει το γύρο της Αθήνας η είδηση πως ο λόγος που τα έσπασαν οι δύο πρώην κολλητές της «τριάδας της φωτιάς» Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη είναι γνωστός επιχειρηματίας.

Η είδηση που ήταν γνωστή στα Νότια Προάστια και έβγαλε πρώτη στον «αέρα» η Νανσυ Παραδεισανού είναι λοιπόν πως τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα επιχειρηματίας μπήκε ανάμεσα στην δύο πρώην κολλητές και δεν μιλάνε.

Μάλιστα στον «αέρα» του «Πρωινού» ειπώθηκε και το μικρό όνομα. Αλέξης.

Σύμφωνα με το nassosblog, πρόκειται για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σπυριλιώτη ο οποίος απεχθάνεται την δημοσιότητα, προσπαθεί να κρατά τη ζωή του μακριά από τις κάμερες και έγινε γνωστός πριν μια 12ετια από την σχέση του με την Σάσα Μπάστα και το πολυτελές hummer με το οποίο κυκλοφορούσαν στα Νότια.

Αυτό λοιπόν που είναι γνωστό είναι πως μέχρι και πριν μερικούς μήνες η Εύη Ιωαννίδου και ο Αλέξανδρος Σπυριλιώτης ήταν ζευγάρι.

Και μάλιστα είχαν πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εξόδους στα Νότια πάντα με διακριτικότητα.

Την ίδια περίοδο έγινε γνωστό το διαζύγιο της Μικαέλας Φωτιάδη από τον σύζυγό της επίσης μοντέλο Γιάννη Μπορμπόκη.

Αυτό που είναι επίσης γνωστό είναι πως για ένα διάστημα Ιωαννίδου, Φωτιάδη και Σπυριλιώτης έκαναν κοινές εξόδους.

Τώρα προφανώς η συνέχεια που έδωσε χθες το «Πρωινό» έχει ακουστεί έντονα στην Γλυφάδα ωστόσο Σπυριλιώτης και Φωτιάδη δεν έχουν πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις τουλάχιστον στα πολυσύχναστα στέκια των Νοτίων.