Bubble Effect: Η τελευταία μόδα στο nail art!

Το πολυσυζητημένο και εξαιρετικά διαδεδομένο bubble effect, το οποίο μας έρχεται κατευθείαν από το εξωτερικό, έχει γίνει η τελευταία τάση της μόδας!

Έχοντας λάβει τόσα αρνητικά όσα και θετικά σχόλια, το νέο trend στα νύχια έχει γίνει πολύ γρήγορα viral και όχι άδικα, καθώς είναι μια νέα, πρωτότυπη τεχνική που μπορεί να κάνει ένα απλό μανικιούρ άκρως εντυπωσιακό!

Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε τον τρόπο να μετατρέψετε ένα κλασσικό μανικιούρ σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό!

Η συγκεκριμένη τεχνική έχει αποκτήσει πολλούς fans από την πρώτη στιγμή της έμπνευσής της αλλά και πολλούς επικριτές, καθώς υπάρχουν τεχνίτες αλλά και πελάτισσες που υποστηρίζουν πως είναι απλά ένα υπερεκτιμημένο nail art!

Παρόλα αυτά, η καινούργια αυτή μόδα στη διακόσμηση νυχιών έχει καταφέρει να γίνει το τελευταίο trend και όλο και περισσότεροι φαίνεται να θέλουν να δοκιμάσουν το αμφιλεγόμενο bubble effect!

Ο τρόπος εφαρμογής της συγκεκριμένης τεχνικής είναι πολύ απλός, πολύ έξυπνος και ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικός, θα λέγαμε!

Το μόνο που χρειάζεστε για να το καταφέρετε είναι λίγο…Fairy ή κάποιο άλλο υγρό για τα πιάτα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει στο bubble effect nail art είναι να δημιουργήσουμε φυσαλίδες και κατά συνέπεια ένα νύχι το οποίο θα θυμίζει λιγάκι την επιφάνεια της σελήνης! Τα βήματα λοιπόν που πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτιάξουμε ένα όμορφο bubble effect είναι τα εξής:

-Αρχικά, ακολουθούμε τη διαδικασία που ακολουθούμε όταν βάφουμε με ημιμόνιμο. Κάνουμε, δηλαδή, ένα ξηρό μανικιούρ στα νύχια και περνάμε τη βάση και το χρώμα που έχουμε επιλέξει.

-Πολυμερίζουμε την κάθε στρώση ημιμόνιμου ξεχωριστά χωρίς να περάσουμε top.
-Δημιουργούμε λίγο αφρό ανακατεύοντας σαπούνι πιάτων με νερό.

-Περνάμε με non wipe top όλα τα νύχια χωρίς να πολυμερίσουμε ακόμη.

-Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα από φυσαλίδες είτε με το χέρι μας είτε με το πινέλο του nail art και τις τοποθετούμε πάνω στο νύχι, στο οποίο θέλουμε να δημιουργήσουμε το bubble effect.

-Πολυμερίζουμε με τις φυσαλίδες επάνω στο νύχι και σκουπίζουμε με cleanser.

TIP: Για να μη χαθεί το σχήμα, συμβουλεύουμε να μην περάσετε με top το νύχι έπειτα από την εφαρμογή του bubble effect!