Έξαλλη η Άννα Φόνσου με Ντίνο Καρύδη: «Ντροπή να γράφει βοηθήστε με…»

Τι είπε η Άννα Φόνσου για τον Ντίνο Καρύδη;

Για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι ηθοποιοί λόγω του κορωνοϊού και των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμησή του, μίλησε η Άννα Φόνσου.

Η ηθοποιός, μάλιστα, ξέσπασε κατά του Ντίνου Καρύδη για μια ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι ντροπή.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους ηθοποιούς και την ανεργία. Όλοι οι ηθοποιοί είναι μετέωροι.

Κανείς δεν γνωρίζει αν θα ξαναδουλέψουν και πότε θα ξαναδουλέψουν. Κανείς δεν ξέρει αν θα γίνουν σίριαλ, αν θα ανοίξουν τα θέατρα τον επόμενο χειμώνα.

Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που ξενίζουν. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Ντίνος Καρύδης και να γράφει στο ίντερνετ “πεινάω, βοηθήστε με”. Είναι ντροπή.

Γιατί η λέξη “ηθοποιός” σημαίνει και αξιοπρέπεια. Εγώ γι’ αυτό δημιούργησα το “Σπίτι του ηθοποιού”, για να έχουν τα πάντα οι ηθοποιοί. Δικό τους είναι αυτό το ίδρυμα, δεν είναι δικό μου.

Το να βγαίνουν όμως κάποιοι και να λένε “δεν έχω για το γάλα του παιδιού μου”, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας τρέχει νύχτα μέρα για να τους εξυπηρετήσει όλους, δεν το δέχομαι», είπε η Άννα Φόνσου στην Espresso.

1 Response
  • ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ
    18 Απριλίου, 2020

    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΦΟΝΣΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ
    ΠΕΞΟΚΟΨΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΣΙΠΑ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ
    ΕΚΑΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ν ΑΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΓΙ ΑΠΑΝΤΑ.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.