Λιάγκας-Μαλέσκου: Γιατί ο ένας δεν θέλει τον άλλον. Απόλυτη σφαγή

Γιατί δεν μπορούν να τα βρουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Ιωάννα Μαλέσκου;

Και ενώ οι συζητήσεις για του χρόνου συνεχίζονται σχετικά με τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ τα στελέχη του καναλιού προσπαθούν να βρουν ανώδυνες λύσεις…

Ο Λιάγκας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’21 και αν και «λαβωμένος» στα νούμερα τη φετινή σεζόν έχει ακόμη διαφημιστικές εταιρίες που τον στηρίζουν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, «η Μενεγάκη της Κρήτης» είναι ένα ελπιδοφόρο όνομα με προοπτικές όμως πολλές φορές αρνήθηκε την άνοδό της στην Αθήνα καθώς δεν είχε την πρόταση που την ικανοποιούσε.

Μια ιδέα λοιπόν που έπεσε στο τραπέζι ήταν να υπάρξει δίδυμο ΛιάγκαΜαλέσκου στη μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού με παράλληλο ξήλωμα και ανανέωση όλου του πάνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog.gr, η ιδέα απορρίφθηκε και από τον Γιώργο Λιάγκα στο παρασκήνιο αλλά και την Μαλέσκου που θέλει ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας! Είναι πιθανό λοιπόν να πάρει το 12 – 2 αν όμως αποτύχει θα βρεθεί εκτός ΣΚΑΪ.

Οι συζητήσεις και με Λιάγκα και με Μαλέσκου αναμένεται να έχουν τελειώσει μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά οπότε θα μάθουμε και που θα κάτσει η μπίλια…