Big Brother, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Ποια η παίκτρια που τα πέταξε όλα – «Έβγαλε βύζ@ έξω!» [video]

Ποια είναι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που τα πέταξε όλα στο Big Brother; Δείτε βίντεο.

Με την πλέον αποκαλυπτική κίνηση από την πλευρά της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή ξεκίνησε το Big Brother στο επεισόδιο της Πέμπτης. Και συγκεκριμένα στην πισίνα!

Στην πιο ανέμελη, χαλαρή, μεσημεριανή διάθεση όλοι οι διαγωνιζόμενοι του Μεγάλου Αδελφού βρέθηκαν στην πισίνα του σπιτιού. Ανάμεσα τους και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία τόλμησε να αφαιρέσει το πάνω μέρος του μπικίνι της ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα.

Έτσι, αφού το αφαίρεσε με χαμόγελο, το πέταξε στα αγόρια του Big Brother!

«Πέτα το ρε! Πέτα τα έξω ρε! Εδώ ρε, τα ‘βγαλε όλα ρε! Έχει βγάλει βυζ@ έξω ρε» τόνισε ο Γρηγόρης Τσεκούρας προς τους συμπαίκτες του μόλις αντίκρισε την πρωτοφανή εκδήλωση… θάρρους από την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή!

Και είμαστε ακόμα στην αρχή του Big Brother!

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι μία από τις 17 παίκτριες του «Big Brother».

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βιογραφικό

H Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της… να βγει νικήτρια του Big Brother!

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την είχαμε ξαναδεί στην τηλεόραση, τον Μάρτιο του 2019. Τότε είχε συμμετάσχει στην εκπομπή «Revenge Βody» με την Ιωάννα Λίλη και μάλιστα είχε καταφέρει να μειώσει σημαντικά το σωματικό της βάρος, χάνοντας 13 ολόκληρα κιλά.

Δείτε παρακάτω την εμφάνισή της στο «Revenge Body»: