Big Brother: Νέα αποκαλυπτικά πλάνα, Ράνια Καραγιάννη, Γρηγόρης Τσεκούρας χωρίς εσώρουχα [φωτο]

Δυναμική είναι η επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση.

H παραγωγή του Big Brother φαίνεται πως έχει σκοπό να δείχνει προκλητικά πλάνα που θα «τρελαίνουν» το ανδρικό και γυναικείο κοινό.

Εσώρουχα, μαγιό και καβάλοι πρωταγωνίστησαν στα πρώτα επεισόδια, όμως τώρα πια η κατάσταση εξελίσσεται.

Μετά την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που τα πέταξε όλα στην πισίνα, άλλοι δύο παίκτες άφησαν τα πάντα σε κοινή θέα.

Ο λόγος για την όμορφη αγρότισσα Ράνια Καραγιάννη, που κάνει μπάνιο εντελώς γυμνή, και τον σeξι μηχανικό Γρηγόρη Τσεκούρα που άφησε τα οπίσθια του εμφανή μπροστά στον Θέμη Κανέλλο:

Ράνια Καραγιάννη

Η Ράνια Καραγιάννη είναι 28 ετών, κατάγεται από τη Βέροια και είναι αγρότισσα.

Ζει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό 500 κατοίκων, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια.

Η εκρηκτική αγρότισσα κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους. Πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως λέει η ίδια, είναι μια γυναίκα δυναμική, έξω καρδιά και ο άνδρας των ονείρων τις θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

Γρηγόρης Τσεκούρας

Ο 31χρονος Γρηγόρης Τσεκούρας είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Ξάνθης και διατηρεί το δικό του γραφείο στη Μύκονο. Και οι δύο γονείς του είναι γιατροί.

Ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από τα δεκάδες ταξίδια του εντός και εκτός Ελλάδας. Νέα Υόρκη, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Άγιος Δομίνικος και Βιετνάμ αποτελούν κάποιους από τους προορισμούς των ταξιδιών του.

Ο ίδιος έχει πάθος με τη γυμναστική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το καλλίγραμμο κορμί του, ενώ δηλώνει κοινωνικός, δυναμικός, δραστήριος αλλά και πολύ ακατάστατος. Το μόνο πράγμα που αναμένεται να του λείψει κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα στο Big Brother είναι… τα social media.