Διαζύγιο Βανδή-Νικολαΐδη: Το παρασκήνιο και οι πραγματικοί λόγοι χωρισμού

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από 18 χρόνια και το περιοδικό Downtown αποκαλύπτει τους λόγους που συνέβαλαν στο να έλθει το διαζύγιο του ζεύγους.

Η είδηση του χωρισμού του Ντέμη Νικολαΐδη με τη Δέσποινα Βανδή, έπεσε σαν «κεραυνός» στον χώρο της showbiz.

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να βάλει «τίτλους τέλους» στα 18 χρόνια γάμου με μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι «απόλυτη προτεραιότητα είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε από τον μάνατζερ της τραγουδίστριας και συνιδρυτή της «Panik», Γιώργο Αρσενάκο:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας.

Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Το παρασκήνιο του χωρισμού

Σύμφωνα με το περιοδικό Downtown, η είδηση του διαζυγίου δεν είναι τόσο ξαφνική για όσους γνώριζαν από κοντά το ζευγάρι. Μάλιστα, το περιοδικό αναφέρει ότι ο χωρισμός θα είχε έλθει νωρίτερα, αλλά η Δέσποινα Βανδή ήταν εκείνη που πίστευε ότι έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, για αρκετό καιρό δεν υπήρχε ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους στο σπίτι τους στη Βούλα ενώ ο καθένας ακολουθούσε το πρόγραμμά του και μιλούσαν μόνο για τα απαραίτητα.

Γίνονταν συζητήσεις για το διαζύγιο, κάτι όμως που δεν είναι μία εύκολη απόφαση. Αποφάσισαν πλέον ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, καθώς τα παιδιά τους είχαν μεγαλώσει και θα μπορούσαν πιο εύκολα να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε η ίδια στα παιδιά την απόφαση ενώ τους προετοίμασε και για την έκταση που ενδεχομένως να πάρει η είδηση του διαζυγίου μέσω των media.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης, εδώ και εβδομάδες, δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια και μάλιστα αναζητά σπίτι για να μετακομίσει μόνος του.

Το Downtown επικαλείται φίλους από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, οι οποίοι λένε ότι δεν περνούσε την καλύτερή της φάση στην προσωπική της ζωή.

«Κάποια στιγμή ανακαλύπτεις ότι όλα αυτά που ερωτεύτηκες σε έναν άνθρωπο δεν υπάρχουν πλέον, έχουν χαθεί. Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Συνεχίζεις να ζεις με τον ίδιο άνθρωπο; Δεν είναι πιο υγιές να χωρίσεις και να ζήσει ο καθένας τη ζωή του όπως νομίζει;» αναρωτιέται φίλη της Δέσποινας δίνοντας έτσι μία πιθανή εξήγηση για την απόφαση του χωρισμού.

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι η τραγουδίστρια πάντα έβαζε ως προτεραιότητα την οικογένειά της όπως και όταν ακολούθησε τον Ντέμη στη Μαδρίτη, τον καιρό που έπαιζε για την Ατλέτικο και που ήταν ουσιαστικά «μόνη και έγκυος σε μία ξένη χώρα».

Η απόφαση του Νικολαΐδη να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ, φέρεται να δημιούργησε προβλήματα στο ζευγάρι καθώς ήδη είχε αρχίσει να γίνεται εμφανής και η φθορά στη σχέση.

Στενοί συνεργάτες της Δέσποινας λένε ότι μέσα από τα τραγούδια της φαινόταν η συναισθηματική της κατάσταση.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων για το «Σπίτι με το Mega», συνεργάτιδά της που ήταν παρούσα περιγράφει, σύμφωνα με το Downtown:

«Η Δέσποινα έχει πει τόσα τραγούδια με τα οποία ταυτίζεται η τωρινή της συναισθηματική κατάσταση…

Είναι σαν να μιλάνε όλοι οι στίχοι για εκείνη. Σ’ εκείνο το γύρισμα της είπα “σκέψου ότι τα τραγούδια σου αφορούν τις ζωές πολλών ανθρώπων”. Κι εκείνη μου απάντησε απογοητευμένη: “Στη δική μου ζωή όμως αφορούν όλα».