Απίστευτο: Σε ποιο κανάλι ο Γιώργος Λιάγκας. Αναμένεται ξεκατίνιασμα

Σε ποιο κανάλι ακούγεται πως μετακομίζει ο Γιώργος Λιάγκας;

Το φετινό καλοκαίρι είναι πιο ενδιαφέρον από κάθε άλλο τα τελευταία χρόνια για τα τηλεοπτικά νέα.

Πολλοί είναι οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι που έχουν αλλάξει «σπίτι», ενώ δεν είναι λίγες οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Ανάμεσα σε πολλές μετακινήσεις, ιδιαίτερα έχει συζητηθεί και το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής ο οποίος για ακόμα ένα χρόνο ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αφού έχει συμβόλαιο 1+1, δεν έχει βρει το ρόλο του για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τη χρονιά 2018-2019, ο διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης είχε αναφέρει πως το πρώτο μισό της σεζόν δε θα δούμε σε κάποιο project τον Γιώργο Λιάγκα.

Πολλά ήταν όμως τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον επιτυχημένο παρουσιαστή να μιλά με το Epsilon για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού. Είδηση βέβαια που τόσο ο ίδιος όσο και άνθρωποι των δυο καναλιών (Epsilon&ANT1) τη διέψευδαν.

Σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας όμως θέλει πάλι το Γιώργο Λιάγκα όχι μόνο να μιλάει με εκπροσώπους του Epsilon αλλά να είναι και πολύ κοντά στην τελική συμφωνία. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παρουσιαστής συναντήθηκε στην Κέρκυρα με τον Τζώρτζη Ποφάντη και συμφώνησαν σε λύση του συμβολαίου από κοινού.

Η αλήθεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του peoplegreece.com, είναι πως οι δυο άντρες συναντήθηκαν στις διακοπές τους και μίλησαν για τα τηλεοπτικά δρώμενα χωρίς όμως να αναφερθούν στο επαγγελματικό μέλλον του παρουσιαστή.

Λίγο νωρίτερα θέση δημόσια πήρε και ο Τζώνη Καλημέρης, διευθυντής προγράμματος του Epsilon με ένα tweet. «Αν είχα δώσει τα χέρια με τον Λιάγκα θα το ήξερα», έγραψε κάνοντας κατανοητό πως τίποτα δεν είναι αποφασισμένο.